Uitvaartverzorging in Hoogerheide

Wanneer iemand in uw naaste omgeving overleden is, is er in eerste instantie weinig tijd om dit te laten bezinken. Vaak moeten de eerste stappen voor de uitvaart al gezet worden. Het is begrijpelijk dat uw hoofd daar helemaal niet naar staat; u heeft net een dierbare verloren. 

Uitvaartverzorging Marius Terol staat u graag terzijde en komt naar u in Hoogerheide om samen vorm te geven aan een waardig en persoonlijk afscheid. 

Crematie of begrafenis regelen 

Bij het regelen van een crematie of begrafenis komt heel veel kijken. U zit in een emotionele achtbaan en tegelijkertijd moet er van alles geregeld worden. Van de opbaring en het opstellen van de rouwkaart tot het verzorgen van het vervoer naar de uitvaartlocatie. Uitvaartverzorging Marius Terol kan u een zorg uit handen nemen, terwijl u toch zelf invulling geeft aan de uitvaart. Of u het nu prettig vindt om zelf de touwtjes in handen te hebben of het geheel aan ons wil overlaten; alles is mogelijk. 

Uitvaart van uw dierbare in Hoogerheide

Onze werkwijze zal u overtuigen van onze persoonlijke aanpak. Iedere persoon is anders, zo zou het ook met uw uitvaart moeten zijn. We kennen allemaal de afscheidsplechtigheid in de aula van het crematorium, maar heeft u ook weleens gedacht aan een uitvaart op een andere locatie? Wanneer u uw leven lang in Hoogerheide gewoond heeft, of om een andere reden veel met dit dorp heeft, kan het fijn zijn om de uitvaart ook hier te laten plaatsvinden. Wij zijn op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en kunnen u hierover informeren. Wanneer u verzekerd bent bij een uitvaartverzekeraar, bent u niet verplicht om de uitvaart ook door hen te laten verzorgen. Wanneer u dat fijn vindt regelen wij de praktische zaken met de verzekeraar, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Uw begrafenisondernemer in Hoogerheide altijd bereikbaar

Wilt u eens bespreken wat de mogelijkheden zijn of heeft u direct de hulp van een begrafenisondernemer in Hoogerheide nodig? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via (0164) 652 852. Ook bent u welkom om contact met ons op te nemen wanneer u wat meer informatie wilt.