Uitvaartverzorging in Roosendaal

Bij een overlijden in uw naaste omgeving komt er veel op u af. U heeft heel wat verdriet te verwerken, maar de uitvaart moet ook binnen een week plaatsvinden. Natuurlijk wilt u dat het een bijzonder en persoonlijk afscheid wordt, maar dan moet er veel geregeld worden en daar staat uw hoofd nu eenmaal niet naar. Uitvaartverzorging Marius Terol in Roosendaal staat voor u klaar. Wij regelen alle praktische zaken rond de uitvaart; van de opbaring en het rouwdrukwerk tot het begeleiden van de uitvaartplechtigheid. Wij kunnen u een zorg uit handen nemen, terwijl u toch zelf invulling geeft aan de uitvaart.

De uitvaart is een weerspiegeling van het leven

Een uitvaart is persoonlijk. Wij zien de uitvaart als een weerspiegeling van het leven; iets wat altijd anders is. Een standaard afscheid in een kale aula met koffie en cake volstaat waarschijnlijk niet; u bent een dierbare verloren die een waardig afscheid verdient. Wij luisteren naar de persoonlijke wensen van u en de overledene en samen proberen we de uitvaart vorm te geven op een manier die bij u past.

De mogelijkheden van een crematie of begrafenis in Roosendaal

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden. Spreken we over een crematie of een begrafenis? Is het de bedoeling dat de overledene thuis opgebaard wordt? Vindt de afscheidsdienst plaats in de aula van het crematorium of van de begraafplaats of misschien wel op een hele andere plek? Wij zijn op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en kunnen u hierover informeren. Wanneer u verzekerd bent bij een uitvaartverzekeraar, bent u niet verplicht om de uitvaart ook door hen te laten verzorgen. Wanneer u dat fijn vindt regelen wij de praktische zaken met de verzekeraar, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Uw begrafenisondernemer in Roosendaal altijd bereikbaar

Wilt u eens bespreken wat de mogelijkheden zijn of heeft u direct de hulp van een uitvaartverzorger in Roosendaal nodig? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via (0164) 652 852. Ook bent u welkom om contact met ons op te nemen wanneer u wat meer informatie wilt.