Uitvaartverzorging in Wouw

Uw partner, familielid of goede vriend is overleden. Vanaf het moment dat u dat bericht krijgt, komt er heel veel op u af. U krijgt te maken met het verlies van een dierbare en tegelijkertijd moet er ook een uitvaart geregeld worden. Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Uitvaartverzorging Marius Terol staat klaar om u in deze moeilijke periode bij te staan. U bent bij ons in goede handen.

Een uitvaart volgens uw laatste wensen

Wij zien een uitvaart als de weerspiegeling van het leven. Daarom vinden wij ook dat elke uitvaart persoonlijk moet zijn. Niemand is hetzelfde en zo ook de uitvaart niet. Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden. Spreken we over een crematie of een begrafenis? Is het de bedoeling dat de overledene thuis opgebaard wordt? Vindt de afscheidsdienst plaats in de aula van het crematorium of van de begraafplaats of misschien wel op een hele andere plek? Bent u samen opgegroeid in Wouw en wilt u de uitvaart op een bijzondere plaats in Wouw houden, dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en kunnen u hierin adviseren. Samen zorgen we voor een persoonlijk en waardig afscheid. 

Uw begrafenisondernemer in Wouw

Wilt u eens bespreken wat de mogelijkheden zijn of heeft u direct de hulp van een uitvaartverzorger in Wouw nodig? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via het telefoonnummer (0164) 652 852. U hoeft zich geen zorgen te maken over een eventuele uitvaartverzekering. Verzekerd of niet, iedereen kan bij ons terecht.