Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie komt steeds vaker voor bij uitvaarten. Een laatste hand op de kist, de rouwstoet naar de laatste rustplaats en de slotwoorden van familie en vrienden. Momenten die voor u en uw dierbaren zeer waardevol zijn. Momenten die u kunt laten vastleggen. Dit gebeurt met respect en discretie. 

Foto’s van de uitvaart

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Dan is het fijn om achteraf rustig te kunnen kijken naar beelden van deze bijzondere dag. Alleen of samen met familie en vrienden. Foto’s of beelden van troostende mensen, sprekers en misschien ook wel een glimlach, kunnen u helpen om deze dag een goede plek te geven in uw herinnering.

Uitvaartfotografie: van onschatbare waarde

Vaak blijkt een fotoreportage van een uitvaart van onschatbare waarde te zijn voor nabestaanden. De uitvaart is een uniek moment, er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Met deze beelden kunt u vaak makkelijker met anderen over uw overleden dierbare praten. Dit kan belangrijk zijn als onderdeel van de rouwverwerking. Uitvaartfotografie kan ook steun geven aan nabestaanden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan familie of vrienden die in het buitenland wonen. Maar ook voor kinderen kan uitvaartfotografie erg belangrijk zijn, omdat zij rouw vaak uitstellen. Op het moment dat ze eraan toe zijn, kunt u aan de hand van de foto’s rustig met hen praten over de overledene.