Marius Terol: uw begrafenisondernemer in Tholen en omgeving

Wanneer een dierbare overleden is, heeft dat veel impact op uw leven. Alle naasten staan voor een moeilijke periode waarin ze overspoeld worden door veel emoties. Toch moet er ook veel geregeld worden. Uitvaartverzorging Marius Terol staat u dan graag terzijde wanneer er belangrijke keuzes omtrent de uitvaart geregeld moeten worden. Op een respectvolle manier geven we samen een persoonlijke invulling aan de uitvaart. We werken vanuit ons hart en hebben hierbij altijd aandacht voor de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. Zo nemen we u een zorg uit handen terwijl er toch een uitvaart komt die volledig passend is. 

Een crematie of begrafenis regelen in Tholen

Bij het overlijden van een dierbare staat uw hoofd er helemaal niet naar om de praktische zaken zoals een crematie of begrafenis te regelen. Helaas moet dit wel gebeuren. UItvaartverzorging Marius Terol staat voor u klaar en begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot de dag na de uitvaart. Laat u door onze werkwijze overtuigen van onze persoonlijke aanpak; wij geloven dat iedereen anders is en dus ook iedere uitvaart anders is. Daarom zorgen we graag samen met u voor een afscheid op een bijzondere en passende manier. 

Uitvaartverzorging Marius Terol ontzorgt u volledig

Uitvaartverzorging Marius Terol begrijpt dat u in deze periode overspoeld wordt door emotie en het lastig is om praktische zaken te regelen. Daarom ontzorgen wij u volledig, terwijl u toch invulling kunt geven aan de uitvaart. Wilt u de uitvaart in Tholen op een bijzondere locatie houden of wilt u graag een mooie rouwstoet organiseren? Marius Terol staat voor u klaar. Van de opbaring en het drukwerk tot de volledige begeleiding van de uitvaart in Tholen; wij ontzorgen u volledig. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via (0164) 652 852. Neemt u vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer informatie wilt.